2013

01.09.13. Endnu engang var vi heldige at komme med til DRK's vildtsporsprøve der igen skulle foregå i Gribskov.  Både Othellog og Laika var i fin form det samme var vi, Ida og jeg. Lad mig allerede nu fortælle at det gik super godt med begge hunde. 11 hunde tilmeldt prøve hvoraf 2 fik 1. pr.  3 x 2. pr. 1 x 3. pr og 5 x 0.  Ida og Laika fik en flot 1. pr og blev prøven bedste hund og Othello og jeg fik en 2. pr da vi desværre fik et tab allerede i første knæk.  Grib skov er bestemt ikke nogen nem skov at gå prøv i og samtidig var vejrforholdene vanskelige da der var mega meget vind og en del af sporerne blev lagt med det silede ned fra himler med regn dagen i forvejen.   Som sædvanlig når sådanne flotte resultater opnåes skal det fejes og det blev det også med en kæmpe is  med det hele.  

31.08.13. Raceledelsen for labrador afholder racetræf i denne weekend og Laika og Ida er tilmeldt begynderklassen i dag.  Markprøvetræning er jo ikke det vi gør det mest i i øjeblikket men ikke desto mindre gjorde Laika det rigtig godt og fik en flot 2. pr med hjem og en super flot kritik fra dommeren.

06.08.13: En meget trist dag  en dag som vi slet ikke var forberedt på skulle være nu men først om nogle år.  Aske begyndte i sidste uge at skrante og blev meget dårlig i weekenden og selvom dyrlægen blev besøgt flere gange var der ingen anden udvej en at vi i dag skulle tage afsked med Aske som blev aflivet pga lungecanser Hold da op hvor gik det hurtigt fra vi bemærkede at han ændrede sig i sin adfærd og så til nu hvor det er slut.  Aske var en ualmindelig dejlig labber nok noget af det sødeste man kan forestille sig desværre var han sat sammen i sine knogler som gjorde at han ikke kunne bruges til avl, udstilling eller markprøver mv. Han var dog nogle gange med på nogle C-prøver og gjorde altid sit bedste . Aske har u fået fred og igen tænder vi et lys som skal brænde i natten tl evig minde om Askebassen

04.08.13. Sommerferien er begyndt og vi lægger ud med en uofficiel workingtest i et helt nyt område ved Sorø hvor Ida havde Laika med og jeg havde Zoya med.  Workingtest er virkelig noget som er sjovt både for hunde og for førerne. Vi klarede det flot begge hunde bestod med flotte point.

10.06.13 Så kom den dag man som hundejer ved kommer men som man bestemt ikke ser frem til. Nemlig den dag hvor der skal tages afsked med sin bedste ven igennem mange år. For vored vedkommende 12 år 5 mdr.  Lucy, Sasa’s Polka Star har fået fred efter en kort periode med sygdom. Hun blev i ugen op til nu smittet med menneske forkølelse. Da vi kunne se at de bestemt ikke blev bedre tog vi selvfølgelig til dyrlægen og hun fik smertestillende samt pencilin og alt åndende ro og fred.  Desværre klarede Lucy det ikke og hun sov stille ind omkring kl. 14.00  hvilket bestemt var et chok.  Lucy kom til verden den 10. februar 2001 her på Møn og hun var en hund med stor personlighed især på hendes ældre  år. Hun var ikke dements eller senil  hun kunne bårde høre og se uden problemer  En dejlig tøs vi havde til låns i 12 år og 5 mdr. er nu taget hjem igen til stedet hvor alle de andre skønne hunde befinder sig efter deres tid her på jord.  R.I.P Lucy vi har tændt lys for dig som brænder i natten til minde og dig.

09.06.13:  I dag tager vi til Bisserup med Laika og Zoya til D. dag dels for at deltage, dels som hjælper på nogle af de sjove poster.  Allerede da vi tog hjemmefra var vi indstillet på at vi skulle have det sjovt og hundene skulle bare hygge sig.  Ida har trænet ganske lidt og jeg har praktisk talt ikke trænet Zoya siden sidste år  hvor vi var til D. dag.   I år var der 4 poster hvor man maks kan opnå 20 point på hver post.   En post med apportering, En med dirigering, en med frit søg og endelig en udstilling bedømmelse.  Vi må nok sige at vi klarede os  over alt forventning.  De 3 bedste i begynder klassen  fik 75 point  to af dem var  Zoya og Laika. Så vi kørte hjem med 2. og 3. vinder i begynderklassen og nogle rigtig dejlige præmier. 

28.04.13:  Årets første vildtsporsprøve  arrangerede af raceledelsen for labrador. Vi var begge 2 så heldig at bliv udtrukket dels med Laika og med Othello. Desværre måtte jeg melde fra  med Othello da en af vores shetlandsponyer forsvandt i går under en gå tur med dem og da vi ikke havde fundet ham blev jeg selvfølgelig hjemme og Ida drog af sammen med Hanne og Minka om fik min plads.  Hvordan det gik på sporprøven kan læses på Laika's Blok.  Det skal nævns at vi, mor og jeg fandt William kl. 06.00 om  morgen  hvilket var en stor lettelse også for Ida og Hanne som straks fik besked. 

2012

22.09.12. Årets sidste prøve for vores vedkommende. Thula tilmeldt begynderklassen på Feddet hvor rigtig mange hunde var tilmeldt 162 ialt.  Ida valgte at blive hjemme os de andre hunde for ikke at de igen skulle være alene hjemme.  Thula gjorde det faktisk godt og det kan der læses om i hendes dagbog som er opdateret.  Vi kom hjem midt på eftermiddagen hvilket var rigtig rart fordi vi var godt våde efter en del regn og kold vind.

17.09.12. Hjemme igen efter en helt fantastisk trænings weekend i de svenske skove nærmere bestemt ved Örsjö tæt på Kalmar. Vi, de 3 seje sporsild tog på trænings tugt endnu engang for  at få mere viden, erfaring og rutine i sporarbejdet. vi er jo alle nået op i de tunge rækker dvs championats spor her i Danmark og i Sverige mulighed for Eliteklasse spor. Formålet med turen til Sverige var netop at få trænet de forskellige elementer som findes i Eliteklassen. Både hvad angår terræn, afledning og selvfølgelig selve elementerne. Vi boede samme sted som sidst hvor Hanne og jeg Bodil, boede i november sidste år og igen i år samme succes. Perfekt sted at bo når man kommer med hunde og skal ud og arbejde med dem.  Hvordan og hvorledes selve sportræningen gik for henholdsvis Laika og Othello vil blive beskrevet i hver deres dagbog. Der vil dog nok gå et par dage fra nu før dagbogen er opdateret fordi der er bare så meget at skrive om og fortælle og mange af de oplevelser og nye erfaringer vi fik denne gang her skal lige fæstne sig før vi kan skrive dem ned.   En ting er sikkert allerede nu. Vi tager afsted igen i  foråret 2013 for at se om hundene er klar til at gå Eliteklassen og så bliver det alvor i sommeren 2013. 

    
Der holdes pause dels  for at puste lidt og dels for at modtage gode råd fra træneren        /          Minka i fuld gang med at udrede sporet som gik under de store gran som var væltet


Laika og Ida sporer og som det ses er snuden godt plantet i jorden              /           Othello og jeg kommet frem til Spor slut hvor vildsvinekloven ventede

 

09.09.12. det er godt nok lang tid siden vi har været på udstilling. Det skulle vi så i dag, Vi havde tilmeldt både Laika i åbenklasse og Thula i brugshundeklassen. Desværre måtte Thula blive hjemme da hun 3 dage efter anmeldelsesfristen valgte at smide sin pels, så hun måtte blive hjemme. Vi drog af sted med Laika og Karla med som selskabsdame.  Det var egentlig sjovt at komme igen på udstilling for sikke en masse dejlige mennesker vi mødte og ikke har set i lang tid.  Det skal ikke være en hemmelighed at vi var noget spændte på at se hvordan Laika ville opfører sig i ringen, og Ida gjorde mange forsøg på at slippe for at handle og sætte mig på opgaven. Den gik ikke.  Hvordan det gik kan læses i Laika's dagbog.   Vi havde nogle hyggelige timer på udstillingen inden vi tog retur til vores dejlige ø Møn.

08.09.12: Efteråret er B-prøvernes tid. og igen i dag skulle Thula og jeg af sted til B-prøve, Denne gang i Nordsjælland, Strøgårdsvang.  Da vi   skal afsted på udstilling i morgen valgte Ida at blive hjemme, ganske klogt.  Med viden om at vandmarkeringen giver problemer tog vi i går ned til Betten og Ib for at træne vandarbejde i deres mange søer og det var faktisk en succes.  Igen i dag havde vi et meget tidligt nummer så vi kom hurtigt til afprøvning.   Omkring dette kan det læses i Thula's dagbog.  Det skal dog røbes at vi kom igennem prøven og vi rykkede en tand op af præmieringslisten.  Egentlig dejligt fordi så kunne vi komme hurtig hjem og være sammen med de andre hunde. Eftermiddagen blev så brugt til bl.a. en tur til Præstebjerg med Laika og Zoya.  Det var noget de 2 tøser kunne bruge.

02.09.12. Så blev det igen tid til markprøve på Søholt på Lolland.  Tænk det er allerede 2 år siden vi sidst har været på Søholt. I år skulle Thula på prøve i begynder klasse så det hed tidlig op igen og vanen tro havde vi problemer med at finde Søholt. Heldigvis lykkes det. Vi havde katalog nr. 3 så vi kom tidlig på.  Hvordan det gik i detaljer kan læses i Thula's dagbog.  Skønt at møde mange af de gamle hundevenner som stadig nyder at gå på markprøver samt nye venner som lige er begyndt at prøve denne hunde sport.  Efter hyggesnak og selvfølgelig afprøvning af Thula drog vi atter mod Møn og tænk vi var hjemme til frokost.  Dejligt fordi så fik haven også en omgang hvilket er tiltrængt.

01.09.12: Så er efterårets markprøve sæson startet. Det er slut med sporprøverne for i år så nu kan vi arbejde med markprøverne. Vi starter weekenden med at drage til Lolland/Falster til D. Dag hos Betten og Ib. Som sædvanlig en hel fantastisk oplevelse I guder hvor er der smukt. Desværre havde jeg glemt kameraet så  ingen billeder fra i dag.  Når vi tager til sådanne arrangementer er det som regel de hunde der aldring kommer med til noget vi hiver frem. Da alle mine lå underdrejet enten pga løbetid eller fæld blev det så meningen at jeg skulle låne Charlie og Ida skulle gå med Karla.  Nu er det sådan at det ikke altid er os mennesker der bestemmer hvordan tingene skal være. Charlie havde besluttet sig for at han ville følges med Ida så jeg det blev Karla og mig der tog udfordringerne.
Allerede før dagen blev vi spurgt om vi ville fortælle noget som sporarbejde til dem som måtte være interesseret og selvfølgelig ville vi da det. Så vi startede dagen med først at lægge en spor som Hanne og Minka skulle gå som demonstrationsspor  så publikum kunne se hvordan det foregår i praksis.  For at gøre det færdigt  startede ved lige efter frokostpausen med at fortælle hvad det indebærer at begynde at gå spor og hvad man får i tilgift. Ligeledes viste vi div udstyr frem og selvfølgelig svarede på div spørgsmål.   Efterfølgende gik Hanne og Minka så sporet hvor publikum blev orienteret om hvad der foregik undervejs. Sjældent har Minka gået så godt som hun gjorde netop på det spor så alt i alt en succes.
Nå men retur til D. dagen.  Der var ialt 7 poster  hvoraf de 5 var rimelig alvorlige og så 2 poster som var sjove poster.  Vi valgte at gå til vandet først hvor vi først fik en vandmarkering og bagefter en landmarkering. Det gik godt med begge to opgaven blev løst flot.  Næste post  vi tog blev dirigeringen og også her gik det godt. Specielt når man tænker på at begge hunde ikke har været trænet i de sidste mange år, og jeg gik med lånt hund.  Så tog vi det frie søg og herefter udstillingen. Endelig sluttede vi med landmarkering  og alt i alt gik begge hunde super godt.
Nu kunne vi begynde på de sjove poster  og vi startede med en sjov rally dressur bane og hold da op hvor hundene syntes det var sjovt. Sikke en kontakt vi fik med hundene og gode point ligeså.  Sidste post var en problemløsningspost hvor forskellige udfordringer skulle løses i samarbejde mellem hund og fører. Bla. gå på planke.  Gå i en labyrint med udlagte pølser som ikke måtte spises for så at slutte af med at hunden skulle på og side på en vendt murebalje.  Vi skulle igennem en lang tunnel og det var ikke lige let for alle Det galt faktisk mange af øvelserne. Endelig skulle vi ud i en form for frit søg. Men med udlagte alt mulige. plysdyr. plast bøtter, avis i poser kæmpe boldt mv.   Der skulle samles så meget som muligt på 2 min.  En total succes for hundene alle syntes det var sjovt. 

En rigtig god dag med masser af god stemning gode opgaver for hunde og mennesker blev det tid til parolen:  Både Karla og Charlie fik 1. pr. . Ud over det, blev Karla 2. vinder i begynderklassen med samme antal point som 1. vinderen.  Man valgte at yngste hund skulle vinde.  Masser af præmier var sponseret til deltgerne og vi fik en god potion med hjem også.

 


24.08.12. Sommerferien er ved at nå sin slutning. I dag var vi på den vanlige  tur til Liselund  med Sara og Lady, hvor vi går parken rund, ud i skoven som minder mest af alt om regnskoven, på vej ud til Sibirien. For dem som ikke kender Liselund og aldrig har været det kan det varmt anbefales der er ufattelig smukt stille og rolig og masser af se på.  Når så hele turen er gået nydt og fotograferet slutter vi som reel af med et kæmpe is, men desværre ikke i dag dag is huset var lukket ØV.


Sara og Lady kigger ned i parken fra det højeste punkt i parken


Den store sø midt i parken

22.08.12. Tillykke med fødselsdagen Charlie og Aske. Tænk det er 8 år siden I kom til verden sammen med Jeres andre søskende.  I kom jo helt uventet da I først skulle komme om 5 dage. Hverken hvalperummet var færdigt og vi skulle ha været til frokost ude i byen. Sådan blev det ikke. vi skulle føde og I kom til verden en efter en uden problemer. I er nu 8 år gamle og stadig lige dejlige og trofaste som I har været hele tiden. det var jo ikke meningen I skulle blive her hos os men ingen ville have Jer og synd for dem som fravalgte Jer De ved ikke hvad de er gået glib af og hvilket guldklumper I er og har været hele tiden. I er begge to begyndt at blive lidt grå om mulen men det er jo kun et tegn på visdom og viden på livet. Håber vi får mange gode år sammen med Jer endnu da I altid er glade klar til gode oplevelser.

 
Sasa's Blue Boy      ( Aske)                           /                              Sasa's Blue Star ( Charlie)

15.08.12. Så heldige at vi begge kom med til sporprøven hos Ruhår Klubben i Randbøl  Ida og Laika på 1000m/ 20 timer prøven og Bodil og Othello på 400m/ 20 timer.  Allerede dagen før kørte vi til Hedensted for at overnatte hos Pernille og Tommy. Hele spor dagen var bare så fantastisk en god oplevelse og omkring dette kan læses dels i Laika's  og Othello's dagbog. men lad mig fortælle at vi fløj hjem med hver en 1. pr til begge hunde.  Tak til Dansk Ruhår Klubben for Jeres altid imødekommenhed og jeres super gode sportsånd og helt nede på jorden. Vi elsker at komme til prøve i Ruhår Klubben.

20.07.12: For 6 år siden kom beskeden Hun er begyndt at føde og der er allerede kommet to hvoraf den ene er en brun tæve.  Jeg var hjemme den dag og straks blev der sat flag ned af markvejen så Ida kunne se at nu er der hvalpe på vej. Othello's første kuld hvalpe er ved at komme til verden.  Meningen var at vi skulle have en tævehvalp men det blev til 2. To prinsesser flyttede ind hos os i september måned Waterloo's Vision Of Love ( Sara) og Waterloo's Dancing Queen ( Zoya ) Tillykke med fødselsdagen I 2 prinsesser som har givet os så meget og mange nye oplevelser. Sara som har ført  os  ind i sporverden og Zoya som hurtigt blev DK.CH, INT.CH samt født os en prægtig hvalp som nu bor i Vejen. 

02.06.12. Nogle gange er man mere heldig end andre gange. I mandags fik vi at vide at vi ikke var med til Ruhårds klubbens sporprøve i dag men stod som 1. reserve.  I går morges kom så det glædelig budskab. VI har fået et afbud. Du kan godt gøre dig klar til prøven i morgen så nu fik vi travlt fra at have indstillet  på ikke at skulle til prøve dels fordi vi ikke var med i første omgang dels fordi Othello har de næse mider og lidt ondt i skulderen. Vi skulle ha været ude og lægge lange spor til Minka, og Laika og  Sara Nu skulle vi til sporprøve og da Othello blev afprøvet på et kort spor i går morges tog vi chancen og tog til Sorø til sporprøven. Sikke en god oplevelse altid så hyggeligt at være sammen med Ruhårds folket  hvordan og hvorledes er beskrevet i Othello's dagbog. 

Midt i det hele kommer der SMS fra Lotta i Sverige at hun og Sasa's Prins Tamino har været på Officiel national udstilling hvor han bliver BIR og får sit første svenske Certifikat. Yder med en rigtig god kritik af dommeren Jochen Ebenhart fra Tyskland.   Et stort tillykke til Lotta og Tamino. 

26.5.12. I dag skal der ske noget helt andet vi skal nemlig til C-Prøve hos Jonna Fisker som bor faktisk på vores barndomsegn.  Ida havde tilmeldt Laika og jeg havde tilmeldt Thula begge hunde i begynderklassen.  En rigtig hyggelig dag sammen med en masse "gamle" hundevenner  hvor det sociale var i højsæde. Vejret var fantastisk ligeså omgivelserne. Igen hvordan det gik Laika og Thula kan læses i deres dagbøger.  Håber virkelig at Jonna og region Midtsjælland laver dag i pinsen til en tradition med C-prøve hos Jonna  ved Svalebæk.

12.05.12. Ja ingen ligger på den lade side i familie her. Igen weekend, igen spor denne gang til prøve med Othello i DRK's regi i Tølløse med Johnny Bastian som prøveleder. Igen kan vi regne med sporsild 1 som drager med til Tølløse som backing groupe.  Super skønt område hvor vi aldrig har været før.  Vejret var helt i top faktisk perfekt vejr til spor.  Hvordan det gik på prøven her kan læses i Othello's dagbog. 

09.05.12 Tænk der er allerede gået et år. Sasa's Papageno og Sasa's Prins Tamino fylder 1 år i dag. Et stort tillykke til begge drenge. Det er helt utroligt så hurtigt tiden går  

06.05.12: Hjemme igen efter endnu en super tur til Kosta i Sverige for at træne sportræning. I år var arrangementet flyttet fra påsken til st. Bededagsferien hvilket betød at vi denne gang her kun havde 3 fulde dage i Kosta. 
Selvfølgelig skulle vi, De 3 seje sporsild, med til Kosta og som vanlig skulle vi følges ad. Det var nogle rigtig gode trænings / prøvedage. Vi startede allerede torsdag aften i Örsjö for at Othello kunne til prøve åbenklasse, Det gik super godt hvilke der kan læses om i hans dagbog.   Laika og Othello var ligeledes på vildsvine prøve som er en prøve hvor hundene testes på deres evne og robusthed på at gå på vildsvineklov / blod. Arealet er lagt mere hårdt end vanligt terræn og man skal med garanti igennem flere rodepladser hvor de ved at vildsvinene roder . Man skal igennem meget sumpede områder og når vi taler sump ja så er det sump hvor man går i mudder til lagt op over knæene  Man skal forcerer dybe og brede kanaler. Igennem tæt og uvejssomt terræn i skoven.  Prøven er på minimum 1000 m. og har ligget i over 24 timer. På sporet skal der indgå mindst en wiedergang og en "fiskekrog" hvilke er en halvcirkel som går ud i en af siderne. Den kan sammenlignes med et spørgsmålstegn hvor så der gå en direkte lige linje ud fora slut bue.   Prøven kom til verden i 2003 i Sverige  har så ligget stille i mange år men man er nu begyndt at gennemfører prøverne igen for at sikre at de hunde i Sverige som skal gå eftersøgning på vildsvin har det der skal til for at lave sådanne eftersøgninger. Der er kun 3 dommer som er godkendt. Vi fik at vide lørdag aften at Henrik at der indtil dato kun er godkendt 8 hunde i alt på denne prøve.  Hvordan det gik med Laika og med Othello kan også læses i deres dagbøger.  Da der var 4 hunde som tog udfordringen var der rig mulighed for at komme med ud og se de forskellige spor. Ida var den eneste som gik med på alle 4 spor og her var det tydeligt at der var meget stor forskel på sporerne og deres sværhedsgrad i terrænet og elementer og på deres ligge tid. Ligeledes også på længde af sporerne. Lad mig afslører her vi blev bestemt ikke forfordelt.

Desværre fik vi igen i år ikke vores store ønske opfyldt. At se en elg i dens rette miljø nemlig ude i skovene. Vi kunne se flere gange at de netop lige havde været der når vi kom ud i terrænet for at lægge spor mv. Frisk afføring og nogle kæmpe aftryk af deres klove.   Håber lykkes næste år. vi fik dog en anden dejlig naturoplevelse. Lørdag aften da vi 3 seje sild sad og snakkede kunne vi pludselig høre tranerne og deres typiske trompeterende lyde næsten lige uden for vores vinduer. Vi kunne desværre ikke se dem men hørte den så tydeligt. Sød musik at gå i seng på.

En stor stak skal lyde til Henrik og Pekka i Kosta som brugte hele deres weekend på at træne os sporfolk her fra Danmark. Tak til Kosta skytfelt  for lån af terræn og overnatningsmulighed. 

 29.04.12: En ny og stor udfordring i dag. Vi, Ida og jeg, havde tilmeldt dels Laika og Sara til DRK's vildtsporsprøve i Frederikshåb Plantage, DRK's vildtsporsprøve består af 1000m langt spor som har ligget i mindst 20 timer. Sporet består af 3 knæk og en wiedergang hvor stifinderen ikke går tilbage sammen med dommeren men går i en stor bue formet som en slange tilbage til sporet hvor dommer og stifinder mødes. Sporet er lagt igennem naturen så den følger naturens elementer og alle former for terræn og terrænskift er en mulighed.  I DRK's regi kaldes denne form for spor championatspor hvilket betyder at man skal have tre  1. præmier  hvor der skal være 1 år mellem 1 og sidste præmiering. Bestemt ikke nogen let opgave og bestemt en spændende udfordring.
Som vanlig kørte vi over til det jyske dagen før for at give hundene de mest optimale forhold mhp at få sovet godt mv.  Vi boede denne gang på Egtved camping som kun lå 10 kørsel fra hvor prøven skulle afholdes. 

Ingen tvivl om at det var med nogen spænding vi trak vores spor nummer. Jeg som skulle gå med Sara trak spor 7 dvs  jeg skulle starte som 2 ekvipage. Ida og Laika fik spor 8 og skulle starte dom nr. 3.  Hvordan det gik henholdsvis for Sara og Laika kan læses i deres dagbøger.  Lad mig sige de her. Det var en fantastisk oplevelse og bestemt ikke sidste gang vi prøver dette. Når man går sådanne spor, ja så oplever man virkelig hvad det vil sige at gå schweiss med sin hund. 

Mens  vi gik og ventede på dagens begivenheder løb der en sms ind fra Lotta i Sverige. Hun havde være på udstilling med Tamino og han var blevet BIR. med et ualmindelig flot kritik. det blev ikke til en placering  BIG konkurrencen, men Tamino er også en meget ung curly. Hans tid skal nok komme. Et stort tillykke til Lotta og Tamino Vi er stolte af Jer.

 

13.04.12: Det er så skønt når ens hvalpekøbere sender billeder af deres hunde også når de er voksne eller på vej til at blive voksne. I dag fik vi 2 pragtfulde billeder fra Lotta Driscoll i Sverige hvor Sasa's Prins Tamino slår sine folder.  Tamino og Papageno nærmer sig snart 1 års fødselsdagen og man sider og tænker Hold da op hvor tiden går hurtigt.
Jeg kan ikke lade være med at præsenterer Tamino her på siden fordi han blevet en stor flot fyr med en helt fantastisk pels og meget mørke pels har han stadig.  Tak Lotta for de fine billeder af vores lille snart store prins.

         

06.04.12: Påsketid, og sportræningen er godt i gang da vi har en del prøver vi skal til i løbet af året. De sidste 2 år har vi været i Kosta Sverige i påske og træne sportræning men i år er det udsat til første weekend i maj hvorfor vi selv træner. I dag var vi i skove og træne spor dels Hanne med Minka som gik et spor på 1200 m. 4 knæk og en wiedergang. 24 timer gammelt spor.  Jeg var ude at spore med Sara og her viste Sara virkelig at hun er en  stabil og god sporhund. Mere om dette spor kan læses i Sara's dagbog.  Heldigvis nåede vi at blive færdig inden det dårlige vejr med regn og kulde kom til Møn.

31.3.12: Igen til C-prøve med Laika og med Thula. Region Lolland Falster var arrangør og denne gang skulle vi ud i et helt nyt terræn hvilket var meget spændende. VI må nok sige at vejret var ikke af  det bedste  rigtig aprils vejr men vi havde en super dag, Læs mere i Thula's  og Laika's dagbøger.

24-25.03.12: Vi drager igen til Frederikshåbs Plantage i Randbøl Jylland for denne gang at deltage i schweiss træning både lørdag og søndag. Det er kennel Brown Hunt hvorfra vi har købt Laika som afholde dette arrangement for sine hvalpekøber. Othello og jeg var så heldige at få lov til at deltage og det er vi så taknemlige for. Hvordan det  gik for både Laika og Othello kan I læse om i deres dagbøger. En ting er sikkert Det var en helt fantastisk weekend hvor vi fik lært så meget både hunde og os. Tak Pernille, Helle og Søren for en fantastisk weekend og en masse ny viden.

08.03.12: Tillykke med fødselsdagen Lumberjack alias Simon. Tænk det er 2 år siden  han kom til verden på rimelig dramatisk måde.  Tiden går bare så hurtigt.

10.02.12: Så blev det Sasa's Polka Star's tur til at fejre fødselsdag Hun bliver i dag 11 år. En ældre men fornuftig pige hædres på behørig vis.

29.01.12: Vi ønsker Sasa's Sofus tillykke med de 12 år  Dejligt at se at han still going strong. 

 

 

Hvis du har lyst til at læse mere omkring vores liv med vores dejlige hunde fra de år  der er gået siden 2000 skal du klikke neden for i den tidsperiode som du har lyst til at læse om.

Kennel Sasa i perioden 2010 til 2011

Kennel Sasa i perioden 2008 til 2009

Kennel Sasa i perioden 2008 til 2009

Kennel Sasa i perioden 2005 til 2007

Kennel Sasa i perioden 2000 til 2004