-->

NYHEDER:

i perioden 2000 til 2004

22.12.04: En stor stjerne er slukket for evigt. En stor personlighed har sagt farvel og med den er der endnu engang grund til at fælle en tårer. Sasa's Amorella ( Lille Ruth) er ikke længere blandt os her, men taget over til de evige jagtmarker efter kort tids sygdom. Ruth  var en hund som vi altid vil huske. Hendes  personlighed  var unik og en "dame" som fyldte meget ikke mindst i vores hjerter. Curly har mistet en stor stjerne alt alt for tidligt. 

05.12.04: Årets sidste udstilling afholdes som vanligt i Næstved hallen og Kennel Sasa var godt repræsenteret.  Årets juleudstilling er nu engang nået særligt og som sædvanlig rigtig godt arrangeret  hvilke vi kan takke udstillingslederen Tove Hjorth for.  Vi stillede for første gang her i Danmark med et opdrætsklasse  Bestående af Sasa's Navarino, Sasa's Rosella, Sasa's Starlight Expres og Sasa's Othello. En stor tak til Jørgen og Starlight. En tak skal også lyde til Sanne for at hun hjælp med at vise Rosella. Vores opdrætsklasse blev placeret som BIS 2.i afsluttende konkurrencer,  hvilke vi er meget stolte af.  Endelig blev Sasa's Rosella placeret som BIS 3 i den afsluttende konkurrencer

27.11.04: Sasa's Othello har bestået sin brugsprøve med bravur. 

13.11.04:  Markprøvetræning på åbenklasse niveau påbegyndes Vi lægger ud  med Lucy og Big Ben. og de viser gode anlæg.

13.11.04. Sasa's Rosella er parret med Moselund's C-Mol. Curly hvalpe forventes født den 14. januar 2005. 

17.10.04: Så er labhvalpene blevet 8 uger gamle og de første 4 er rejst til deres nye familier.  Se i hvalpekurven.

03.10.04 I dag kom Sasa's Figaro på besøg til eftermiddagskaffe og han havde taget sin familie med. Det var en rigtig hyggelig dag og det var tydeligt at se at Figaro er meget meget glad for sin familie og de for ham. Det glæder altså en når man ser at ens hvalpe bare fungerer i hverdagen og kommer ud til nogle dejlige familier som elsker dem . Det var med stor glæde vi så hvor pæn han er vokset til og vi er ikke i tvivl om at han også bliver en rigtig flot han curly som vi kan være stolte af. Vi ser allerede nu frem til at Figaro kommer på besøg igen

 

 

Sasa's Figaro

19.09.04: På udstillingen i Køge i DRK's regi var der stor deltagelse af vores opdræt. Vi vil hermed takke både Jørgen og Starlight, samt Karina og Sound Of Musik for at de kom på udstillingen.  Især for Jørgen og Starlight blev det en rigtig god dag idet Starlight blev placeret som bedste Ukk vinder han. og bagefter fik Starlight sin brugsprøve med besked om at han var den bedste brugsprøvehund Et stor tillykke til Starlight og Jørgen. Vi håber meget på at både Starlight og Sound Of musik kommer på udstilling igen. 

18.09.04: Udstilling i Ballerup blev igen en meget stor triumf for Kennel Sasa.  Sasa's Amorella scorede hattrick ved igen i år at blive Københavnsvinder  Sasa's Othelle blev placeret som   BIS 4 hvalp om lørdagen hvilke er første gang i Danmark at en curly hvalp har placeret sig så godt i de afsluttende konkurrencer. Jo glæden var stor da vi kørte hjem.   

15.09.04: . Hvalpene er i dag officielt navngivet i DKK.: Sasa's Blue Angel, Sasa's Blue Pearl, Sasa's Blue Bird, Sasa's Blue Moon, Sasa's Blue Star, Sasa's Blue Wave, Sasa's Blue Ribbon og Sasa's Blue Boy.   De er alle opkaldt efter Blomster,  som kan findes i de danske haver. 

08.09.04. Så kom Navarino's hvalpe til verden i alt  7 stks.1 bruntæve 3 sortetæver 3 sorte hanner. . Fra pålidelig kilde er det oplyst at mor og børn har det godt og fødslen gik ud over alt forventning. 

30.08.04: Sasa's Phantome Of The Opera er begyndt på overgangstræning i DRK'S region Syd. og han viser allerede fra starten rigtige gode talenter. Glad for at arbejde, elsker at lærer nyt og i den grad dresserbar. 

22.08.04: Så kom Polka Star's  hvalpe til verden søndag eftermiddag. 4 hanner og en 5 tæver alle sorte. Hvis du har lyst til at følge med i hvalpenes udvikling fra fødsel til de rejser ud i verden vil der i hvalpekurven løbende blive sat billeder ind af hvalpene 

030804:  Sasa's Madame Butterfly og Sasa's May Fair Lady er begyndt på lydighedskursus for hvalpe og begynder i Møn's Hundeklub. Det var en rigtig god oplevelse både for hundene og for os, så det glæder vi os meget til at komme i gang med.  

010804: afholdt DRK's region Midtsjælland skue i Ringsted hvor Sasa's Othello  deltog  i hvalpeklassen for første gang.

27.07.04:  Nu er vi  helt sikker på at Polka Star venter hvalpe Hun er på vej til den 5 uge, så der er kun 4 uger tilbage til at vi får små lab hvalpe.

18. juli afholdt DRK's region Sydsjælland  skue i Vordingborg hvor Sasa's Othello  deltog  i babyklassen for sidste gang, næste gang er det hvalpeklassen der glæder.  Sasa's May Fair Lady deltog for sin  sidste gang  i hvalpeklassen  hun skal nu videre til unghundeklassen  Det er bare så utroligt hvor hurtig tiden går. 

17.07.04: Hurra Hurra!!! Sasa's Phantome Of The Opera har bestået  brugsprøve  med bravur. Nu skal vi i gang med overgangstræninge til august  hvilke vi glæder os rigtig meget til. 

08.07.04: Sasa's Navarino har parret  Uved's Liva Katja Apple.  Selve parringen gik helt efter bogen. 

06.07.04: Sasa's Navarino er blevet  øjenlyst. Der ikke påvist arvelig Cateract, PRA eller anden form for arvelig øjenlidelse. 

24.06.04. Vores labradortæve Sasa's Polka Star er i dag blevet parret med Birdsong's Light Night Rider. Parringen gik rigtig fint og helt perfekt så nu  kan vi kun vente på,  at vi får en rigtig godt kuld labradorhvalpe i slutningen af august måned. 

13. juni afholdt DRK's region Lolland Falster skue i Nakskov hvor Sasa's Othello  var tilmeldt i babyklassen. Sasa's Sofus deltog også med tilmelding i Åben klasse han labrador hvor han endnu engang blev placeret i vinderrækken, denne gang  som 3 vinder.  Det var som vanlig et rigtig godt arrangement  hvor det er sjovt at deltage.  Vi glæder og allerede til næste år. 

5. og 6. juni afholdt DKK national udstilling på Roskilde dyrskue hvor vi selvfølgelig deltog. se resultaterne på resultatsiden. Det var nogle rigtige dejlige dage hvor vi fik lejlighed til at præsenterer vore hunde og snakke med en masse mennesker som viste interesse for hundene. Vi håber at DKK og Fællesdyrskuet gentager succesen  igen til næste år og afholder hundeudstilling på dyrskuet.

23.05.04: I dag drog vi og Sasa's Polka Star på udstilling i DRK's regi på Fraugdegaard hvor også Sasa's Sofus blev udstillet. Et stort tillykke til Sofus med sin placering som 4 vinder i åbenklasse hanner. 

Sasa's Starlight Express  blev udstillet i hvalpeklasse  med placering som  bedste curly hvalp og BIS 5 hvalp.  Et stort tillykke til Starligth  

20.05.04: På skue i Hillerød med Sasa's Othello i babyklasse og Sasa's Phantome Of The Opera og Sasa's May Fair Lady i hvalpeklassen. Vi havde bare sådan en god dag hvor vi også fik hilst på Sasa's Sound Of Music som kiggede forbi.  

12.05.04: Sasa's Polka Star og Sasa's Rosella er i dag øjenlyst og begge 2 fundet fri for arvelige øjensygdomme. 

01.05.04: Sasa's Rosella og Sasa's Navarino har placere sig til deltagelse på  Cruft 2005 hvilke de gjorde på DKK's udstilling i Helsingør. Rosella blev BIR. Navarino blev BIM. Nu skal vi bare finde ud af hvordan vi kommer til Birmingham på det letteste måde. 

30.04.04: Endelig kom Polka Star's  HD resultat. Begge hofter A.  Albuer 0  

26.04.04: Så ramte sorgen endnu engang vores hjem. Vi måtte i dag tage afsked med Luna vores curly tæve, efter en periode på kun 3 uger med sygdom var tiden inde til at sige farvel til en trofast ven gennem 10 år. Luna er nu hos sine gamle venner på de evige jagtmarker. Hun vil dog altid være i vores tanker og i vores hjerter. 

04.04.04. Dansk Retrievere Klubs udstilling i Herlufmagle deltog vi med 2 curly babyhvalpe Sasa's Phantome Of The Opera og May Fair Lady hvilke var deres første udstilling Sasa's Phantome  blev placeret som B.I.S.2 Baby hvalp.   Sasa's Sound Of Musik kom også og det var bare så dejligt at hilse på hende igen.   Sasa's Rosella var selvfølgelig  tilmeldt  og blev placeret som B.I.S. 5   Endnu en god dag for Kennel Sasa. 

28.03.04. Sasa's Figaro har valgt sin nye familie og flytter til Tåstrup hos  Familien Djurnø hvor han skal være familiens øjesten. 

25.02.04. Hvalpene er i dag officielt navngivet i DKK.: Sasa's Figaro, Sasa's Othello, og Sasa's Madam Butterfly.

28.01.04    Så kom Amorella's hvalpe til verden natten til den 28. januar . 2 hanner og en 1 tæve alle sorte. Hvis du har lyst til at følge med i hvalpenes udvikling fra fødsel til de rejser ud i verden vil der i hvalpekurven løbende blive sat billeder ind af hvalpene 

25.01.04. Så blev det tid til at Sasa's Sound Of Music rejste hjemmefra. Hendes nye familie  Karina og Birger hentede hende i dag og seneste nyt fra Værløse er, at "Fanny" allerede har indtaget sit nye hjem  med stor tilfredshed hvilke glæder os meget.  

 2003

23.12.03:  Sasa's Starlight Express  flyver fra reden og flytter til Odense for at bo hos Jørgen og Lone Steffensen. Vi glæder os til vi ses igen på udstillinger og på markprøverne. 

15.12.03. Ingen tvivl om at Sasa's Amorella er drægtig så vi er nu sikre på at der kommer curly hvalp ultimo januar 2004. 

30.11.03: Sasa's Amorella er parret med Moselund's C-Mol og vi forventer hvalpe i den sidste uge i januar 2004.  

12.11.03: Sasa's Amorella er i dag øjenlyst med resultatet Ingen anmærkninger. 

4.11.03. Hvalpene er i dag officielt navngivet i DKK.: Sasa's Starlight Express, Sasa's Phantom Of  The Opera. Sasa's Sound Of Music, Sasa's My Fair Lady. 

19.10.03 Natten til i dag fik vi et rigtig pænt kuld curly hvalpe. Der kom  4 sorte hvoraf de 2 er tæver.  Hvis du har lyst til at følge hvalpene i deres udvikling  vil der løbende blive sat billeder ind på hjemmesiden under hvalpe.   hvor du selvfølgelig er meget  velkommen. til at kigge forbi. 

04.10.03:  Sasa's Amorella har gjort det igen. Hun deltog på FCI's Europa-vinderudstilling i Bratislava, hvor hun vandt racen og blev Europavinder  for tredje år i træk.  Et stort tillykke til Amorella. Sasa's Navarino blev placeret som B.I.K. 3 Tillykke til ham også.

22.09.03. Rosella er i morgen 5 uger hende i sin drægtighed og vi er så sikre som man nu kan være på at hun er med hvalpe hvilke vi glæder os meget til. De forventes født den 21. oktober 2003.  

21.09.03 DKK's udstilling i Ballerup deltog vi selvfølgelig også med de  3 brune. Sasa's Amorella vandt brugshundeklassen, samt blev B.I.K 1 og hermed  CACIB og tildelt titlen Københavns vinder 2003. Hun blev placeret som B.I.M.  Sasa's Rosella vandt åbenklasse tæver  blev placeret som B.I.K. 2.  fik tildelt REC. CACIB. Endelig vandt Sasa's Navarino åbenklasse hanner med CK

20.09.03: Vi havde den helt store udstillingsdag på  DRK's udstilling i Køge hvor vi deltog med vores 3 brune curlyer: Sasa's Rosella, Sasa's Amorella og Sasa's Navarino. :    Sasa's Navarino vandt åben klasse hanner og blev endeligt placeret som B.I..K. 2.  Sasa's Rosella vandt åben klasse tæver  og blev endelig placeret som  B.I.K. 2. Sasa's Amorella vandt brugshundeklassen og fik sit  3. og sidste  certifikat,  blev placeret som B.I.K.1 samt B.I.M.  Dommeren Lillian Johnson fra Sverige udtalte  efter at hun havde fundet B.I.R. og B:I.M. at disse 2 hunde var af så høj kvalitet inden for racen at man sjældent ser magen til.    

19.08.03. Mod forventning er Rosella kommet i løbetid igen. Det betyder at hun i disse dage bliver parret med Moselund's C-Mol. Med håb om at hun bliver drægtig denne gang forventes curlyhvalpe den 21. oktober 2003. 

08.08.03. Denne dag er sorgens dag for os. Efter en kort periode med sygdom måtte vi sige farvel til vores curlyhan Oak's Tosi-Sisu for at  sende ham over til de evige jagtmarker hvor han igen kan være sammen med hans "gamle" venner fra før i tiden.  Vi savner ham i vores flok og i vores liv. 

19.07.03  Hurra Hurra Sasa's Polka Star ( Lucy) har fået sin brugsprøve endda med maks. point. Endvidere blev hun dagens bedste brugsprøvehund. 

01.06.03. Desværre blev det ikke til curly hvalpe denne gang. Rosella forventes løbsk igen okt./nov hvor hun igen vil blive parret. 

07.04.03 Kiri fejrede sin 10 års fødselsdag med champagne og sine bedste venner 

06.04.03: Rosella er netop kommet hjem efter at hun har været til parring. Hun er parret med Moselund's C-Mol. Hvalpene forventes ultimo maj primo juni 2003. 

2002

09.11.02. På FCI's europavinder  udstilling i Paris går det vores curly opdræt rigtig godt. 12 curlyer er tilmeldt hvilke må siges at være flot. Sasa's Amorella bliver B.I.M. med CACS, CACIB og får titlen Europavinder 02.,  Sasa's Rosella bliver B.I.K.2 med R.CACS, og R.CACIP. Sasa's Navarino bliver B.I.K. 2 med R.CACS og R.CACIP.  For 1. gang stillede vi en opdrætsklasse. Vores opdrætsklasse vandt og blev derved B.I.S opdrætsklasse. Det var bare en stor oplevelse. 

21.09.02.DKK Ballerup Sasa's Amorella får titlen KBHV02 idet hun bliver B.I.M. med CACIB. Hun får endvidere sit 2. CERT. 

04.05.02. DKK Vissenbjerg: Sasa's Rosella bliver B.I.R. med CACIB. Hun får sit sidste certifikat og er derved fuldcertet.  Sasa's Navarino bliver B.I.M. med CACIB.  

13.03.02. DKK. Næstved: Sasa's Amorella vinder racen B.I.K. og får sit 1.  CERT

2001

16.09.01: DKK: Brøndby: Sasa's Rosella vinder racen B.I.R, med sit CERT nr. 2, CACIB og derved får hun titlen KBHV01. 

12.08.01 DKK: Vissenbjerg: Sasa's Rosella får sit 1 CERT. 

12.07.01: Vi drager til Finland igen til Nordiskvinder udstilling i Helsingfors samt udstilling i Vantaa.  Det går os godt idet Sasa's Amorella bliver B.I.M. med cac, CACIB samt tildeles titlen Nordisk vinder 01.  På udstillingen i Vantaa bliver hun B.I.R. med cac. Sasa's Navarino bliver B.I.M. også med cac. 

07.04.01    8 uger er nu gået og de kære små labhvalpe er ved at  flyve  fra reden de første 6 er rejst i dag ud til deres nye familier for at opleve den store verden sammen. De sidste 2  rejser i morgen. Vi ønsker dem alle et rigtig godt hundeliv i fremtiden. 

10.02.01.  Familieforøgelse med 9 labradorhvalpe. De er  alle sammen sorte. Der er 2 tæver og 7 hanner. 

01. 02.01. Hurra Hurra Vi flytter til Møn 

2000

19.11.00  I dag fik Sasa's Rosella  sin brugsprøve  

28.10.00 På FCI's  Europavinder udstillingen i Poznan 2000 blev det til endnu  en stor sejrer  for vores curly opdræt. Sasa's Navarino fik tildelt titlen europajuniorvinder  2000 og Polish Junior,  Winner-Poznan. 

Sasa's Amorella fik ligeledes  2 titler med hjem Europawinder 2000 samt Polish Winner -Poznan 2000.

16.09.00 Endnu et stort tillykke til Sasa's Navarino som på DKK's  udstillingen i Brøndby fik sit  2. certifikat, og placering  som B.I.K. Navarino fik også   tildelt CACIB og titlen Københavnsvinder 2000. 

Der skal også lyde et stort tillykke til Sasa's Amorella som også klarede sig godt på DKK's udstilling i Brøndby hvor hun blev placeret som B.I.K. 2 og fik tildelt sit 1. CACIB

Et stort tillykke  til Sasa's Navarino som fik sit 1. certifikat og placeringen som  B.I.R.  på Dansk Retriever Klub's  udstilling i Middelfart den 10.9.00. Racen blev dømt af Birgit Roed.  Navarino sluttede dagen  med placeringen som  B.I.S.  4

23.06.00.  På verdensudstillingen i Milano deltog vi selvfølgelig også,  hvor Sasa's Rosella blev unghundeverdens vinder 2000 og blev samtidig racens bedste unghund. Der var i alt tilmeldt 19 curlyer fra Holland, Frankrig, Rusland og Danmark.